Bilthovens mannenkoor Noot aan de Man zingt weer

Het in 2013 opgerichte vierstemmig a capella mannenkoor Noot aan de Man zingt weer, en is op zoek naar versterking van de gelederen. 

Geïnspireerd door muziek uit de jaren ‘60 en ‘70 is onder leiding van dirigent Ria Deurloo gewerkt aan een evenwichtige samenstelling van het koor. We zingen met  eerste en tweede tenoren, baritons en bassen een boeiend repertoire. Dit loopt uiteen van Simon & Garfunkel tot The Beatles en van Crosby, Stills & Nash tot The Eagles. Inmiddels staat ook muziek uit ‘80 en ‘90 op het repertoire. Twee keer per maand wordt met elkaar `s avonds vanaf 20.00 uur gezongen in de Theaterzaal in de Van Dijckschool, met een glimlach, en wie wil kan de ingezongen partijen thuis ook oefenen ondersteund door voorgezongen partijen. Na het zingen, volgt een drankje met borrelhap om na en bij te praten. Optredens af en toe, en soms met andere koren of korenfestival elders.

Nieuwsgierig: kom eens luisteren/meedoen, we zijn op zoek naar nieuwe koorleden, met name zoeken we versterking bij de tenoren 1, de baritons en de bassen. Info via Jan Vermeer, 06-51056836 of jan@vermeer.nu

Noot aan de Man