RMN: Zand hoort niet in de GFT-container

Nu de herfst haar intrede heeft gedaan zijn veel inwoners druk met het winterklaar maken van hun tuin. Snoeiafval en plantenresten mogen in de container voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT). Het is echter niet toegestaan om zand af te voeren in de GFT container. Een GFT container met verkeerd aangeboden afval mogen medewerkers van RMN niet legen. Heeft u veel zand uit uw tuin gehaald? Breng dit dan zelf weg naar het recyclingstation.

Zand valt onder grof huishoudelijk vuil en brengt u zelf weg naar het recyclingstation. Per dag mag u maximaal 0,5 M3 zand wegbrengen. Het is mogelijk om hiervoor kosteloos een aanhangwagen van RMN te lenen (maximaal 2 uur). De aanhangwagen moet van te voren gereserveerd worden via www.rmn.nl

Recyclingstation Zeist
Zandbergenlaan 2
3712 BZ  Huis ter Heide

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur (van april t/m september op woensdagen tot 19.00 uur geopend)
Zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur

Afvalwegwijzer
Twijfelt u welk afval waar hoort? Maar dan gebruik van de RMN app met handige afvalwegwijzer. In één oogopslag vindt u waar welk afval weggegooid moet worden. De app is te downloaden in de appstore (voor iOS en Android). De afvalwegwijzer is ook via de website van RMN te raadplegen.
 

Tuinzand