Bilthovense Boekhandel tijdens Kinderboekenweek

Datum
Einddatum
Auteur
Bureau Cassant

De Kinderboekenweek is sinds 1955 een jaarlijks terugkerende ‘week’ van tien dagen in september en oktober ter promotie van het kinderboek. Het thema dit jaar is ‘En toen?’ De kinderboekenweek duurt van 30 september t/m 11 oktober. Deze tien dagen staan geheel in het teken van geschiedenis én boeken.

Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Door het bekijken en lezen van boeken kun je werelden uit het verleden ontdekken.

Tijdens de Kinderboekenweek organiseert de Bilthovense Boekhandel diverse activiteiten en wedstrijden voor de jeugd; van een kinderboekenquiz en ‘los het raadsel op’, tot een spaaractie voor de schoolbieb. Er zijn leuke prijzen te winnen; niet alleen boeken maar ook een pot snoep. Hiervoor moet je wel het juiste aantal snoepjes in de pot raden. En degene die het mooiste familiewapen maakt, wordt ook beloond met een mooie prijs. Meer informatie en deelnameformulieren zijn in de Bilthovense Boekhandel te verkrijgen.

Ontmoet en groet
Op uitnodiging van de Bilthovense Boekhandel komt Kelly van Kempen zaterdag 3 oktober naar de boekhandel. Van Kempen is auteur van de spannende en avontuurlijke Sterrensteen-serie. Bestaan er echt dingen die je niet kunt verklaren? Kinderen (en volwassenen) kunnen gratis met haar komen kennismaken en het haar vragen. Op verzoek schrijft ze een persoonlijke horoscoop en signeert ze haar boek ‘Het boek der veranderingen’.

Kinderboekenweekgeschenk
Tijdens de kinderboekenweek krijg je bij aankoop van 12,50 aan kinderboeken ‘De diamant van Banjarmasin’ van Arend van Dam cadeau. De actie geldt zolang de voorraad strekt.

De Bilthovense Boekhandel is gelegen aan de Julianalaan 1 in Bilthoven Centrum en is gemakkelijk te bereiken.