KwaliteitsAdvocatuur komt met vernieuwd concept

Auteur
Mr. Rob P. de Boer

ADVERTORIAL “Ik ben rechten gaan studeren met maar één doel: advocaat worden. Met een zwaar VWO B-pakket, een zus en broers in exacte studierichtingen, was dat een bijzondere keuze”, vertelt mr. Rob P. de Boer. 

Ik liep in die tijd hard in een groepje met o.a. een notaris en twee advocaten, en dat boeide en inspireerde mij. De passie voor het vak van advocaat, nu bijna 25 jaar later, is altijd gebleven. Door mijn exacte achtergrond kan ik een juridisch conflict of probleem snel analyseren en de juiste aanpak voor een oplossing vinden.

Met mijn kantoor KwaliteitsAdvocatuur in Groenekan zet ik sinds begin dit jaar een laagdrempelig en vernieuwend concept in de markt. Net als de huisarts of tandarts, ben ik als hulpverlener goed bereikbaar. Ook ’s avonds en in het weekend. Mijn tarieven liggen 25% onder het landelijk gemiddelde, en voor particulieren of startende ondernemers nog een stukje lager. Goede informatie over je rechten en plichten kan goud waard zijn, maar het hoeft geen goud te kosten. 

In de praktijk zie ik vaak dat mensen een geschil te lang laten doorsudderen, waardoor het escaleert. Of een handtekening hebben gezet onder een contract, van internet geplukt, dat niet goed blijkt te zijn. Jammer, met name als een telefoontje met een advocaat dit had kunnen voorkomen. Goede bereikbaarheid en een betaalbare service staan bij mij daarom hoog in het vaandel. 

Kijk voor nadere informatie op de website: www.kwaliteitsadvocatuur.nl

Mr. Rob P. de Boer