Carwash Larenstein staat alle seizoenen voor u klaar

Auteur
Carwash Larenstein

ADVERTORIAL De dagen worden korter, zon en vallende bladeren wisselen elkaar af. De ene week voelt het als herfst, de andere als een heerlijke nazomer. Gelukkig kunt u bij ons altijd terecht – weer of geen weer. 

Overdekt en op ruime afstand kunt u op het stofzuigerplein uw auto ook van binnen reinigen. Natuurlijk met de stofzuiger en mattenreiniger, maar ook met de “ruildoekjes”. Deze doekjes koopt u eenmalig voor € 1,-. Hiermee kunt u de sponningen en hoekjes nadrogen. Wij wassen de doekjes, zodat u het doekje na gebruik voor een schoon exemplaar kunt ruilen. Vergeet bij het reinigen van de binnenkant uw ruiten niet. Juist bij de lager staande zon en ruiten die in dit seizoen weer vaker beslaan. Beter zicht stimuleert u ook door bij het wasprogramma te kiezen voor een polish wax. Door deze gladmakende laag zijn uw ramen en de lak langer beschermd tegen vuil en weersinvloeden. U krijgt deze wax behandeling bij wasprogramma 1. 

U vindt ons op Bedrijventerrein Larenstein, op C. de Haasweg 10 in Bilthoven. Kijk voor onze ruime openingstijden op de website: www.carwashlarenstein.nl. We zijn ook op zondag open!
 

Carwash Larenstein