Toon Hermans Huis vereerd met Businessloop Amersfoort

We gaan weer! Businessloop Amersfoort 2021 gaat door en wel op vrijdag 24 september. Hardlopen voor het goede doel, gezelligheid met collega’s tijdens de BBQ en volop gelegenheid om weer ‘live’ te netwerken. De opbrengst van zowel de Businessloop als van Run for Life van Het Nieuwe Eemland, gaat naar het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA). 

Gonda Peters, bestuurslid van het Toon Hermans Huis Amersfoort, is dan ook zeer blij en vereerd met de Businessloop: ‘Wij helpen om de regie op het leven met, of na kanker te hervinden. Als goededoelenorganisatie zonder subsidie zijn wij in grote mate afhankelijk van de maatschappelijke betrokkenheid van lokale bedrijven en instellingen. Daarom zijn wij blij dat Businessloop Amersfoort én Run for Life ons wederom hebben gekozen om te steunen. Met de opbrengst kan het Toon Hermans Huis een bijdrage leveren aan de ondersteuning van (ex) kankerpatiënten en hun naasten.  Een belangrijk aspect hierin is de psychosociaal-oncologische zorg en ontmoetingen en activiteiten met lotgenoten’. 

Stichting Businessloop Amersfoort
De Businessloop Amersfoort is een jaarlijkse terugkerend hardloopevenement en is bedoeld voor ondernemers en bedrijven uit de regio Amersfoort. Elk jaar verbindt de Businessloop zich aan een goed doel. Gesteund door een groot aantal Amersfoortse bedrijven en instellingen wordt de Businessloop Amersfoort 2021 op vrijdag 24 september gehouden op de prachtige locatie van het Meridiaan College vestiging “Het Nieuwe Eemland”. Deze sportieve en gezellige dag biedt deelnemers (individueel of in teams) de mogelijkheid om samen met collega’s een sportieve prestatie neer te zetten. Maar het is méér dan alleen een hardloopwedstrijd. Na afloop is er volop gelegenheid om tijdens de BBQ te netwerken. Een unieke combinatie voor bedrijfsteams en individuele lopers. En dat allemaal voor een goed doel. Ook meedoen, individueel of met een bedrijfsteam? Meld je aan via www.businessloop.nl voor de 5 of 10 km en kijk na afloop terug op je (team)prestatie tijdens de BBQ. 
 

Businessloop Toon Hermans Huis Amersfoort