Donatie transportbedrijf Smeets Ferry aan Alexander Monro

Transportbedrijf Smeets Ferry B.V. uit Alblasserdam doneert een prachtig bedrag aan de Breast Care Foundation (BCF) ten behoeve van diverse projecten in het Alexander Monro Ziekenhuis (AMZ), het gespecialiseerde ziekenhuis in borst(kanker)zorg in Nederland. Samen met zijn vrouw, patiënt in het AMZ, overhandigde de heer Smeets de cheque aan Marjolein de Jong, één van de oprichters van BCF en bestuurder van het AMZ.

“We hebben van dichtbij ervaren hoeveel aandacht er wordt besteed aan alle goede zorg en belangrijke extra details voor de patiënten. We realiseren ons dat het ziekenhuis voor al die projecten deze extra steun goed kan gebruiken.” Aldus de heer Smeets.

Het AMZ en BCF zijn de heer Smeets en zijn vrouw zeer erkentelijk voor deze genereuze gift.

Alexander Monro Ziekenhuis
Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét eerste gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek. Naast de beste medische zorg kenmerken oprechte aandacht, luisteren, vertrouwen en betrokkenheid de aanpak. Het ziekenhuis is landelijk toegankelijk en de excellente zorg wordt vergoed door alle zorgverzekeraars.

Donatie Alexander Monro Ziekenhuis