Klusjes in huis? Bel De KlusBuurman

U herkent het wel, klusjes waar u niet meer aan toekomt of klusjes waar u hulp bij nodig heeft maar waarvoor u anderen niet wilt lastigvallen.

Soms is er geen buurman en wonen familie en vrienden te ver weg, zijn te druk, om hulp te kunnen bieden. In Zeist kan ik als “de KlusBuurman” helpen met deze klusjes. Betaalbare hulp zodat uw klus snel is opgelost zonder dat u anderen lastig hoeft te vallen. De “KlusBuurman” is geen organisatie maar een particulier hulp initiatief. De Klusbuurman is handig op allerlei gebieden van het onderhouden van een tuin tot klusjes in en rond het huis.

Senioren wonen langer thuis in hun eigen vertrouwde woonomgeving. Door middel van kleine aanpassingen, hulpmiddelen op maat, helpen wij u op weg naar een veilige en comfortabele woning. 

Bent u te druk met uw werk, heeft u opgroeiende kinderen die veel tijd vergen, de KlusBuurman is er niet alleen voor senioren maar ook voor jonge gezinnen die niet toekomen aan klusjes in en rond het huis. 

De KlusBuurman is opgestart uit maatschappelijke betrokkenheid. De KlusBuurman is geen organisatie maar een particulier hulp initiatief. U belt mij, maakt een afspraak en ziet mij bij de uitvoering van het klusje of klus. Hulp met een gezicht dus. 

Wilt u meer weten? www.klusbuurman.nl of mail info@klusbuurman.nl of bel 06 4858 2744, ik kom graag bij u langs om met u kennis te maken en de mogelijkheden met u te bespreken. Tot snel!

KlusBuurman
Fotograaf
Pixabay