Zideris wordt partner van Samen voor De Bilt

Zideris is een kleinschalige zorgorganisatie en biedt ondersteuning en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. Henk van Winzum, clustermanager bij Zideris vertelt:  “We vinden het belangrijk dat onze cliënten middenin de samenleving staan en zoeken daarom graag meer verbinding in de lokale omgeving. Met dit partnerschap kunnen we die verbinding nog beter inhoud geven. Dat is zinvol en plezierig voor alle deelnemers”.

Het afgelopen jaar werkten Zideris en Samen voor De Bilt al samen. Omdat dit beide partijen goed is bevallen, besloten de organisaties intensiever te gaan samenwerken en een partnerschap aan te gaan.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over het werk van Samen voor De Bilt?  Neem dan contact op met Judith Boezewinkel via: judith@samenvoordebilt.nl of 06 - 11 56 49 57.

Foto: Vlnr boven: Henk (Zideris), Mona, Natalie, Ineke (bewoners), Judith (Samen voor De Bilt), onder: Dé (Zideris) Liesbeth (Zideris), Theresa (bewoner), Roan (Zideris), Annegriet (bewoner) 
 

Vlnr boven: Henk (Zideris), Mona, Natalie, Ineke (bewoners), Judith (Samen voor De Bilt), onder: Dé (Zideris) Liesbeth (Zideris), Theresa (bewoner), Roan (Zideris), Annegriet (bewoner)