Donja Hoevers lijsttrekker D66 De Bilt

Auteur
D66 De Bilt

Met 88 procent van de stemmen is Donja Hoevers door de leden van D66 De Bilt verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Donja Hoevers: “Ik kijk er enorm naar uit om als lijsttrekker de verkiezingen in te gaan. Juist om het progressieve en optimistische geluid van D66 te laten horen, met kansen voor iedereen, ongeacht de plek waar je wieg heeft gestaan. Laten we er samen voor zorgen dat we de grootste partij in De Bilt worden!”

De leden van D66 De Bilt konden de afgelopen weken hun stem uitbrengen tijdens de lijsttrekkersverkiezing. Donja Hoevers is nu fractievoorzitter voor D66 in de gemeenteraad van De Bilt. In totaal heeft bijna 25 procent van de stemgerechtigde leden gestemd, daarvan heeft 88 procent gekozen voor Donja.

Afdelingsvoorzitter van D66 De Bilt René Frankena: “Een prachtig resultaat voor Donja en voor de afdeling! Donja heeft de afgelopen jaren al laten zien hoe ze als authentieke verbinder op haar eigen wijze nieuw leiderschap inhoud geeft. Ik kijk er dan ook zeer naar uit om samen verder te bouwen aan een fantastisch resultaat bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2022!”
 

D66 De Bilt logo