Muurtentoonstelling Ralph Dundas Baron Tindal

Auteur
Algemene Begraafplaats Zeist

Wij zijn zeer verheugd, dat de door corona uitgestelde muurtentoonstelling van Ralph Dundas Baron Tindal, nu toch geopend kan gaan worden. Ralph Dundas Tindal is begraven in een van de grafkelders op onze begraafplaats. Hij was een kleurrijke man en er is veel over hem gevonden. We hebben een kleine compilatie daarvan gemaakt en dit weer weergegeven op drie posters.  De tentoonstelling is gemaakt in samenwerking met het Zeister Historisch Genootschap. 

Op zaterdag 26 juni 2021 om 11.00 uur zal wethouder Marcel Fluitman de officiële opening verrichten van deze tentoonstelling in het Poortgebouw van de Oude Algemene Begraafplaats Zeist, Bergweg 21-23, 3701 JJ Zeist.

Twee familieleden, nazaten van Ralphine Emilia Tindal, dochter van Ralph Dundas Tindal, zullen bij deze opening aanwezig zijn.

Wegens de beperkingen van de corona-maatregelen zal de opening zoveel mogelijk in de buitenlucht plaatsvinden. Daarna kunnen de belangstellenden binnen in het Poortgebouw de muurtentoonstelling en schilderijen bezichtigen. Ook is aansluitend aan de opening de mogelijkheid om in kleine groepen deel te nemen aan een rondleiding over de begraafplaats en een bezoek aan de grafkelder te brengen waar Ralph Dundas baron Tindal, samen met zijn 2de echtgenote Vrouwe Helena Jeanette Hartkamp begraven liggen. 

Oude Algemene Begraafplaats Zeist