Judoclub SDO bekroond tot ´Club van het jaar 2021´

De judoclub uit Zeist mag zich trotse winnaar noemen van de titel ´Club van het jaar 2021´ in gemeente Zeist. Judoclub Sport Dojo Otoshi (SDO) stak, met de meestestemmen, met kop en schouders boven de navolgende sportclubs uit. Gezien de Corona maatregelen waar de club, als ware contactsport, mee te maken heeft gehad afgelopen jaar is dit een bijzondere prestatie te noemen. 

De club heeft veel stemmen ontvangen, omdat er veel activiteiten zijn georganiseerd waarmee de leden een passend alternatief hebben gekregen voor de judolessen.   Zo organiseerden ze sinds januari o.a. extra buitenlessen, een online programma voor alle leeftijdscategorieën, online activiteiten zoals een ‘Lockdown challenge’ en zijn er leden financieel geholpen omdat zij getroffen waren vanwege de coronacrisis.

SDO is vorig jaar verhuisd naar een grotere locatie, namelijk de sporthal aan de Javalaan. Samen met medewerkers en vrijwilligers hebben zij eigenhandig eennieuwe sportkantine gerealiseerd. De judoclub blijft continu bezig met vernieuwen, zo is afgelopen periode ook een nieuwe website gelanceerd. 

Een welverdiende prijs voor deze sportieve judoclub uit Zeist!

Op de foto een buitentraining tijdens de lockdown.

Buitentraining tijdens de lockdown
Fotograaf
Wouter Cirkel