Museum Huis Doorn vanaf 5 juni weer open

Auteur
Museum Huis Doorn

Na bijna 6 zes maanden i.v.m. de coronamaatregelen gesloten te zijn geweest, opent Museum Huis Doorn vanaf zaterdag 5 juni weer zijn deuren. Bezoekers zijn vanaf dat moment weer van harte welkom.

Reserveren ticket
De coronamaatregelen die voorafgaand aan de sluiting in december van kracht waren blijven gehandhaafd. Hieronder vallen o.a. het online reserveren van een ticket voorafgaand aan een bezoek, het dragen van een mondkapje in de publieke binnenruimte en de 1,5 meter afstand-regel. Ook zal de tweede verdieping van Huis Doorn i.v.m. de coronamaatregelen tot nader orde gesloten blijven voor publiek.

Tentoonstelling ‘De keizer en het Derde Rijk’ verlengd t/m 15 augustus
De tentoonstelling ‘De keizer en het Derde Rijk’ is verlengd en zal te zien zijn tot en met 15 augustus. In de tentoonstelling wordt tegen de achtergrond van de twee wereldoorlogen die de 20ste eeuw hebben getekend, het verhaal verteld van de voormalige keizerlijke familie van Duitsland en hun contacten met de ‘nieuwe’ nationaalsocialistische machthebbers. 

Steun
Naast de steun die Museum Huis Doorn ontving vanuit de ‘Regeling aanvullende ondersteuning culturele en creatieve sector Covid-19’ werd het museum voor het mogelijk maken van de openstelling ondersteund door de Provincie Utrecht.

www.huisdoorn.nl

Het museum is vanaf 5 juni geopend van dinsdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur (laatste tijdslot 15.50 uur).

Museum Huis Doorn