Werken

VKZ versterkt team met Mark Schooneman

VKZ Mark Schooneman

Mark Schooneman (26) is als is als junior project- en procesmanager in dienst getreden bij VKZ BV, een adviesbureau op het gebied van management en economie van vastgoed- en gebiedsontwikkeling.  

VKZ versterkt team met Marciano Mascini

Marciano Mascini

Marciano Mascini (25) is in dienst getreden bij VKZ BV, een adviesbureau op het gebied van management en economie van vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Marciano versterkt per 15 augustus het team als junior proces- en projectmanager. 

Vrijwilligers gevraagd voor de Dag der Kunsten 

Dag der Kunsten OBK

CultuurZeist zoekt nog een aantal vrijwilligers voor de Dag der Kunsten in het weekend van Open Monumenten Dag op zaterdag en zondag 10 en 11 september. Net als vorig jaar zullen tijdens het weekend van Open Monumenten Dag bij opengestelde monumenten artiesten / koren  optreden. Voor beide dagen zoekt CultuurZeist nog een aantal  gastvrouwen / gastheren.

Corine Dijkhuizen nieuwe Commissaris Hotel Theater Figi

Corine Dijkhuizen

Corine Dijkhuizen is aangetreden als Commissaris van Figi Groep BV. Met haar jarenlange ervaring en topposities op facilitair en hospitality gebied bij o.a. Rotterdam Ahoy, Duinrell, Facilicom en Albron is dit een aanwinst als toezichthouder op het bestuur van dit veelzijdige familiebedrijf.
 

Recreatiesector Heuvelrug klaar voor hoogseizoen

Zomervakantie

De recreatiesector op de Utrechtse Heuvelrug en in de Gelderse Vallei maakt zich op voor de zomervakantie, die nu in de regio Midden start is gegaan. Omdat de gastvrijheidssector ongekend hard is getroffen door de Coronacrisis, is komende zomer extra belangrijk voor vraagherstel bij ondernemers en andere toeristische aanbieders. 

Fotograaf
RBT Heuvelrug en Vallei

Topper Jasper haalt na jaren mbo-diploma

Jasper blij met zijn mbo-diploma

ICT-medewerker Jasper (36) woont in Zeist en slaagde voor de opleiding mbo2 Medewerker ICT support. Een mooie prestatie en voor hem zeker geen vanzelfsprekendheid. Tien jaar geleden had hij geen perspectief op een baan.

Fotograaf
Lisette Brenkman

WijkLeerbedrijf Zeist officieel geopend

Opening Wijkleerbedrijf Zeist

Wethouder Laura Hoogstraten heeft onlangs het WijkLeerbedrijf in Zeist officieel geopend. WijkLeerbedrijf Zeist is een samenwerking tussen de gemeente Zeist, de Regionale Sociale Dienst, MBO Utrecht, Stichting Calibris, RMT Utrecht en welzijnsorganisatie MeanderOmnium. In het WijkLeerbedrijf volgen 14 deelnemers een jaar lang een MBO-niveau 1 opleiding in de zorg en welzijn. Tijdens hun stage bieden zij hulp aan inwoners binnen de gemeente Zeist.

Fotograaf
Mel Boas

Bilthoven Biologicals aan de slag bij Reinaerde 

BBio bij Schaapskooi

Een bijenburcht bouwen bij kinderboerderij De Schaapskooi van Reinaerde. Dat was het doel voor de bedrijfsvrijwilligers van Bilthoven Biologicals (BBio). Op een stralende woensdagmiddag staken ze samen de handen uit de mouwen en klaarden de klus. En meer.

Gezondere leefstijl voor de Zeister jeugd met JOGG

Elyna Kortwijk en Marcel Fluitman

Gemeente Zeist wordt JOGG-gemeente. JOGG is een landelijke aanpak van gemeenten en lokale organisaties die zich richten op een gezonde leefstijl bij jongeren. Het doel van JOGG? Het stimuleren van een gezonde leefstijl onder de jeugd. De JOGG-aanpak richt zich op kinderen en jongeren van 0 t/m 19 jaar en zorgt voor een leefstijltransitie van ongezond naar gezond. Mede bepalend hiervoor is hun leefomgeving, waaronder; thuis, school, buurt, sport, vrije tijd, werk en media. 

Fotograaf
Willem Jan Ritman Fotografie