Werken

Hans Zimmer versterkt het team van VKZ 

VKZ Hans ZImmer

Hans Zimmer versterkt VKZ BV als senior manager/ adviseur. VKZ BV is een adviesbureau op het gebied van management en economie van vastgoed en gebiedsontwikkeling. Hans zet zijn brede kennis, ervaring en netwerk met name in binnen de VKZ-werkvelden “Hotel, Leisure en Retail’’ en “Campussen”.

Fotograaf
Profielfotoshop.nl 

Rijksoverheid en Biga Groep vieren de samenwerking

Taart en koffie voor de sorteermedewerkers van Biga Groep

Onlangs vierden de sorteermedewerkers van Biga Groep en de contactpersonen van de Rijksoverheid de contractverlenging voor de komende 10 jaar. Een feestelijk moment in Zeist met koffie en gebak. De Rijksoverheid besteedt al negentien jaar sorteerwerkzaamheden uit aan Biga Groep. Dagelijks hebben honderdtwintig mensen hieraan een betaalde baan. Mensen voor wie het hebben van een baan misschien niet altijd zo vanzelfsprekend is.

Wisseling bij Samen Duurzaam Zeist

Wisseling bij Samen Duurzaam Zeist

Samen Duurzaam Zeist is een overkoepelend platform van duurzame initiatieven van inwoners van Zeist. Het platform wordt ondersteund door een community- en een communicatiemedewerker. Na drie jaar zijn Willy Douma en Hans Snel in deze functies opgevolgd door Margreet Van Der Pijl en Fons Pennings.

Fotograaf
Mel Boas

Mathildedag: meld ook een vrijwilliger aan!

Mathildedag beeldje

Jaarlijks vieren we half maart Mathildedag. Deze speciale dag staat altijd in het teken van vrijwilligers. Vrijwilligers zijn drijvende krachten in onze samenleving waar we absoluut niet zonder kunnen of willen. Zij verdienen onze waardering. Op Mathildedag zetten we daarom onze vrijwilligers in het zonnetje. Ook dit jaar en wel op woensdag 15 maart. 

Feest bij NPV-Zeist: 35-jarig bestaan!

Jubileum NPV Zeist

Tijdens een feestelijke kerstbijeenkomst in Stal Den Eijck heeft de Nederlandse Patiënten Vereniging (NPV) afdeling Zeist zijn 35-jarig bestaan gevierd. Alle reden om de vrijwilligers en coördinatoren eens in het ‘zonnetje’ te zetten en te bedanken voor hun onbaatzuchtige inzet. Het samenzijn kreeg een extra glans omdat onlangs de NPV-Zeist de vrijwilligersprijs 2022 in de categorie Zorg en Welzijn had gewonnen. Voldoende redenen om samen het glas te heffen.

Samen voor meer stages en werkplekken

Meet & Match

Zo’n 50 maatschappelijk betrokken ondernemers en organisaties uit de gemeenten Zeist en De Bilt ontmoetten elkaar onlangs in Hotel Van der Valk De Bilt-Utrecht. Allemaal met het doel om elkaar te vinden voor stageplaatsen, werk(ervarings)plekken en andere mogelijkheden om mensen een steuntje in de rug te geven om (weer) aan het werk te kunnen. De bijeenkomst werd georganiseerd door Samen voor Zeist en Samen voor De Bilt.

Fotograaf
Mel Boas

Jesse Negenman uit Bilthoven ontwikkelt nieuwe zonneauto

Jesse Negenman

Samen met 17 anderen studenten is Jesse Negenman uit Bilthoven onderdeel van het Brunel Solar Team. Het Delftse team bouwt dit jaar een gloednieuwe zonneauto en gaan hiermee deelnemen aan de Bridgestone World Solar Challenge in Australië. “Door Covid-19 werd de race vorig jaar afgelast, de race ervoor brandde onze auto af vlak voor de finish. Dit jaar gaan we er alles aan doen om de winst terug naar Delft te halen!” vertelt Jesse.

Fotograaf
Hans-Peter van Velthoven

Biga Groep investeert in een duurzame toekomst

Luchtbehandelingsinstallatie wordt op het dak geïnstalleerd.

Het gebouw van Biga Groep aan de Thorbeckelaan in Zeist wordt in hoog tempo verduurzaamd. Zo wordt het 20 jaar oude luchtbehandelingssysteem vervangen, wat zorgt voor een prettig en gezond werkklimaat maar ook bijdraagt aan een forse verlaging van het energieverbruik.