Letta stopt met vrijwilligerswerk voor de Nierstichting

In een lange periode van tien jaar heeft Letta van Walsem de jaarlijkse collecte van de Nierstichting in Den Dolder gecoördineerd. Zij maakte de looproutes, stuurde de collectanten aan en telde de opbrengst. Aan al dit werk komt nu een einde, omdat Letta het tijd vindt ermee te stoppen.

De collecteweek in september bracht altijd veel drukte mee en dan is het op een bepaald moment goed om die druk niet meer te hebben. Letta is blij dat in plaatsgenoot Erik Koning een goede opvolger gevonden is. Hij heeft dit jaar al het voortouw genomen en laten zien dat de opbrengst uit Den Dolder op peil gebleven is. 

Een warm gevoel bij het werk van en voor de Nierstichting
Letta denkt met veel plezier terug aan de vele goede contacten met de inwoners en de collectanten in Den Dolder en met de collega-vrijwilligers in Zeist. Tijdens de jaarlijkse evaluatie van de collecteweek op 31 oktober 2022 is afscheid genomen van Letta van Walsem en is Erik Koning verwelkomd in zijn nieuwe rol. Een mooie herinnering van Letta is dat een inwoner standaard elk jaar een gift van € 50,00 in de bus deed. Erik kan bevestigen dat dit ook dit jaar het geval was. Zulke ervaringen geven een warm gevoel, dat velen delen met het werk van en voor de Nierstichting. 

Foto: Letta van Walsem (links) stopt met het coördineren van de jaarlijkse collecte voor de Nierstichting in Den Dolder en ontvangt daarbij een bloemetje van Romy Visser, regiomanager van de Nierstichting

Letta van Walsem (links) stopt met het coördineren van de jaarlijkse collecte voor de Nierstichting in Den Dolder en ontvangt daarbij een bloemetje van Romy Visser, regiomanager van de Nierstichting