Rotary Zandzegge dames zetten Remco Claassen op het podium

Datum

“Verbaal meesterschap en krachtig communiceren, daar gaat het over,” vertelt Hetty van Ee van Rotary Zandzegge. “Dat zit in de gereedschapskist van trainer Remco Claassen, die hij de deelnemers aan het Zandzegge event in Figi gaat overdragen op 20 oktober.”

Remco Claassen is een bekende naam in de wereld van management en communicatie en houdt een zaal vol publiek makkelijk een paar uur bezig met zijn tips en tricks. Ik & Wij, leidinggeven aan jezelf en anderen. Blijvende aandacht genereren voor je product of dienst, is de basis voor een goed lopende business. Hij wordt doorgaans ingehuurd door bedrijven en organisaties om met hun werknemers die gereedschapskist eens flink open te zetten in meerdere workshops.

Rotary Zandzegge pakt het groter aan, want juist voor een zaal met publiek komt zijn boodschap goed over. In een drie uur durende interactieve show met zijn toehoorders maakt hij van hen deelnemers. Met zijn verhaal, anekdotes, uitwisseling met de zaal, humor en impact, wordt 20 oktober een beleving en ervaring die beklijft. Remco heeft er zin in: ” het gaat om de onderliggende drijfveren  en het plezier aanboren in mensen. Het wordt een mix van educatie, entertainment en empowerment. Dus wel inhoud, maar niet droog. Het moet ook leuk zijn en ze moeten er iets mee kunnen in hun dagelijks werk en leven.”

De opbrengst van de avond is voor het goede doel van de Bilthovense dames van Zandzegge: de Buddha Smile School in India. Daar krijgen kinderen van op straat levende gezinnen onderwijs, een maaltijd per dag en warme kleding die ze dag-en nacht dragen.

Bestel snel een kaart, of meerdere voor bedrijfsuitje .Per stuk 75 euro rotaryzandzegge@gmail.com

Remco Claassen