Jantsje (35) uit de Bilt zoekt een maatje na scheiding

Meerdere bewoners uit De Bilt zoeken nog een maatje. Zoals Jantsje, 35 jaar. Ze heeft reuma, een nekhernia en andere lichamelijke klachten en is aan het scheiden van haar man. Hoewel ze normaal goed is in regelen en organiseren, kost het haar nu veel moeite. Ze heeft behoefte aan een tweede set hersens, die met haar meedenkt over wat ze allemaal moet doen en hoe ze dit het beste aan kan pakken. Bijvoorbeeld haar spullen inpakken, een andere plek zoeken om te wonen en het daadwerkelijke scheiden van haar echtgenoot. 

Wie pakt deze handschoen op en helpt Janstje verder? Je zou haar er enorm mee helpen. Ze is het meest gebaat bij een pittige, assertieve vrouw. Een soort combi tussen een maatschappelijk werker en een buddy. Iemand die goed kan nadenken en gestructureerd is en kan luisteren en meedenken met Jantsje. Iemand die niet te invasief is en vanuit wederzijds respect met Janstje mee wilt denken.

Neem vrijblijvend contact op met regiocoördinator Merel Heine om te kijken of er een match is met deze of andere buurtgenoten die hulp kunnen gebruiken! Merel: 06-46 58 18 83 of mheine@handjehelpen.nl

Handjehelpen