De 97-jarige mevrouw Walsema uit Bilthoven zoekt gezelschap

De zomerperiode is voor veel mensen extra eenzaam. Daarom zoeken we buurtbewoners die ook in deze maanden graag iets voor een ander willen betekenen. Zoals voor mevrouw Walsema van 97 jaar uit Bilthoven.

Mevrouw Walsma (97) is ernstig slechthorend en slechtziend en haar geheugen gaat helaas achteruit. Ze zoekt gezelschap en iemand die er met haar op uit wilt. Bijvoorbeeld even een uitje samen in de rolstoel of erop uit met de auto. Ook wil ze graag ontdekken wat er in de buurt voor ontmoetingsmogelijkheden zijn.

Mevrouw is vroeger beroepsharpiste geweest, en heeft in Indië gewoond in de oorlog. Ze heeft veel interesse in geschiedenis en culturele zaken. Ze zoekt een lief iemand, maar het moet geen doetje zijn. Iemand die duidelijk praat en het leuk vindt om te luisteren naar haar verhalen. Iemand die veel heeft gereisd en niet te dwingend is. Een volwassen en wat belezen persoon. 
Herken jij je hierin en heb jij zin en tijd om mevrouw Walsma wat mooie en sociale momenten te geven? Ze kan bijna alle dagen van de week, behalve de maandag. Je zou haar er heel gelukkig mee maken!

Neem vrijblijvend contact op met regiocoördinator Merel Heine om te kijken of er een match is met deze of andere buurtgenoten die hulp kunnen gebruiken! Merel: 06-46 58 18 83 of mheine@handjehelpen.nl

De 97-jarige mevrouw Walsema uit Bilthoven zoekt gezelschap