Kaartverkoop KunstenHuis Idea van start

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van de KunstenHuis Idea podia is gestart. Er is keuze uit maar liefst drie podia van KunstenHuis Idea. 

In Theater Het Lichtruim in Bilthoven kan iedereen genieten van klassieke muziek, indrukwekkende theatervoorstellingen en literaire films. Theater Idea in Soest staat garant voor een variatie aan grote namen en aanstormend talent. Toneel, cabaret, muziektheater, jeugdvoorstellingen en nog veel meer. Veel jonge artiesten komen voor hun eerste theaterervaring naar onze intieme zaal en keren graag terug wanneer ze bekende artiesten zijn. Wie zin heeft in een avond goede muziek of lekker dansen kan bij Poppodium De Peppel in Zeist terecht voor optredens van bands uit binnen- en buitenland, is welkom voor een drankje en een leuke avond of middag én kan de voetjes van de vloer laten gaan tijdens dansavonden. 

Poppodium de Peppel
Poppodium de Peppel verrast met bekende en gevierde muzikanten die hun muzikale helden eren tijdens de Undercovers series. Op vrijdag 26 september worden de Red Hot Chili Peppers in de schijnwerpers gezet. Elke twee weken draaien DJ’s tijdens Retro deLuxe de heerlijkste hitjes van de sixties tot en met de jaren 10. Meezingers, classics, tijdloze beats en nieuwe parels zorgen om de twee weken voor een topavond. De Peppel Serveert vindt plaats vanaf 2 september en is dé plek om als eerste kennis te maken met de helden van morgen. zoals Subterranean Street Society (zie foto) en Van Tastik.  

Theater Idea
Javier Guzman komt met prachtige verhalen over het leven terug in Theater Idea in Soest en is op 30 september te zien met zijn voorstelling ‘Apenkooien’. De droogkomische Nathalie Baartman zorgt voor een absurde cabaretavond op 24 november met haar voorstelling ‘Snak’, Ocobar brengt op 25 januari een avond vol mooie muziek van Eric Clapton en Astoria Amsterdam zorgt op 10 maart op een zinderende avond vol muzikale verhalen uit Buenos Aires. Het belooft een fantastisch theaterseizoen te worden met een enorme variatie. 

Theater Het Lichtruim
In Theater Het Lichtruim in Bilthoven kunnen kinderen op 22 oktober muziek maken met Dirk Scheele, kan het publiek genieten van verrassende cabaretiers op 28 oktober bij de Cabaretpoel en zorgt pianotalent Yang Yang Cai op 6 november voor een middag virtuoos pianospel met werken van Liszt en Chopin. 

Kaarten voor seizoen 2022/2023 zijn te koop via www.kunstenhuisidea.nl.
KunstenHuis Idea brengt met Theater Idea in Soest, Theater Het Lichtruim in Bilthoven en Poppodium De Peppel in Zeist volop variatie in cultuur op de podia. 
 

Subterranean Street Society
Fotograaf
Ehlana van Roijen