Ramadan voedselbankactie wederom groot succes

Onlangs overhandigde de Stichting Krachtvrouwen Zeist en kinderen van basisschool Al Amana Zeist ruim 40 kratten aan de Voedselbank bij moskee Zeist. De actie is opgezet omdat de Ramadan in het teken staat van saamhorigheid en barmhartigheid.

In de Ramadan is binnen een week een Voedselbankactie opgezet om zoveel mogelijk producten en kinderkadootjes in te zamelen. Inleverpunt was basisschool Al Amana en in het weekend Moskee Zeist. Leerlingen, ouders en moskeegangers vonden het een mooi gebaar en hebben gul gedoneerd. Zo was er een vrouw die 60 euro aan koffie doneerde en een meneer die een doos afbakbrood kwam langsbrengen. 

Vrijwilliger Harry Siegersman kwam de opbrengst ophalen en was erg verrast met het resultaat. De voedselbank is erg blij met de inzameling vooral omdat ze ook dit jaar net als vorig jaar vele kinderen gelukkig kunnen maken met de kadootjes.

Krachtvrouwen Zeist en IBS Al Amana willen hierbij alle donateurs bedanken. Verder roepen ze de Zeistenaars op om de Voedselbank te blijven steunen. Volg de Stichting Krachtvrouwen Zeist op Facebook en bekijk de beelden van de inzamelingsactie op hun pagina.

Ramadan Voedselbankactie
Fotograaf
Ilhame Arab