Geslaagde sponsorloop voor Nationaal Fonds Kinderhulp

Onlangs hebben zo’n 40 kinderen uit met name de Gero- en de L-flat aan de sponsorloop voor het Nationaal Fonds Kinderhulp. Dit goede doel collecteert deze week, zodat kinderen die opgroeien in armoede kunnen worden ondersteund met wat extra’s als een nieuwe fiets, kleding, boeken of een keer een dagje uit. 

Vooraf hadden de organiserende partijen (het Inloophuis van Kerk en Samenleving en team Voor L-kaar) vanuit hun netwerk al € 1000,- opgehaald voor het goede doel. En de kinderen hebben een enthousiaste en sportieve bijdrage geleverd door in totaal 236 rondjes te lopen. De rondjes van zo’n 280 meter waren uitgezet in het park tussen de Gero flat, de L-flat en basisschool ‘Op Dreef’. 

Er vielen ook nog 2 prijzen te winnen, door het aantal gelopen rondjes in te schatten en door het aantal paaseieren in een grote glazen pot te raden. Ook hiervoor was het enthousiasme erg groot en de winnaars stonden dan ook te juichen toen ze hoorden dat zij de gelukkigen waren. 

De totale opbrengst van de sponsorloop wordt aan het eind van de week verwacht als alle donaties binnen zijn. We willen alle betrokken partijen die hieraan hebben bijgedragen hartelijk danken voor hun inzet. 
 

Sponsorloop