Brocante Tuin Fair bij Slot Zeist

Datum

Bij Kasteel Slot Zeist vindt er een speciale Slot Fair plaats. Kom heerlijk schat zoeken tussen de brocante spulletjes. Het zijn voornamelijk spullen van antiekmarkten uit Frankrijk en België te koop. De stijl is wat ‘sleets’, hetgeen inhoudt dat de antiek doorleefd is.

De woonproducten zijn een selectie uit een verscheidenheid van stijlen en periodes. Denk aan vrouwelijke boudoirs, charmant speelgoed, prachtige meubels, kerk relikwieën en nog veel meer. Naast Brocante zijn er ook aanverwante producten aanwezig zoals snoeperijen, planten, bloemen en de bakker. Slot Zeist is gebouwd in de 17e eeuw en ontworpen door architect Jacobus Roman.
Het slot was het lustoord van Willem Adriaan van Nassau en ademt vandaag de dag de sfeer van vroeger uit. Het slot is gevestigd aan de zuidkant van Zeist. Kasteel Slot Zeist ligt erg centraal in Nederland en is makkelijk bereikbaar vanaf de A12, A27 en A1. Zondag 29 mei 2022 is er authentieke Brocante Tuin Fair bij Slot Zeist. Gevarieerd aanbod met lekkernijen en catering. Ruim 60 standhouders presenteren; interieurs, woonaccessoires, kleding, kunst en aanverwante zaken.

Heerlijk struinen door de Slot tuin met vrienden en familie.

Entree: € 7,50 p/p (Gratis Parkeren).
Meer informatie via: info@bonbrocante.nl

Brocante Markt Zeist