Zonnepanelen kopen via ‘Zon op Zeist’ laat het energieverbruik flink dalen!

De collectieve actie voor zonnepanelen is weer van start gegaan. Huiseigenaren in Zeist kunnen individueel of samen met de buren zonnepanelen kopen. Dat levert flink wat voordeel op: een kwalitatief goed en voordelig aanbod, extra garanties én ook nog burenkorting als er meerdere buren tegelijk meedoen. De zelf opgewekte energie is 100% groen en direct zelf te gebruiken. Daardoor worden bewoners onafhankelijker van prijsstijgingen en zal het energieverbruik flink dalen. Om bewoners te informeren over zonnepanelen en de actie organiseert Mijn Groene Huis informatiebijeenkomsten.

De afgelopen weken is duidelijk geworden dat afhankelijk zijn van andere landen voor de energieleverantie Nederland kwetsbaar maakt.  Door zonnepanelen op het eigen dak ben je altijd verzekerd van goedkope en 100% groene energie. Zeker nu de salderingsregeling nog een jaar verlengd is, tot 2024. En in combinatie met een thuisbatterij zou veel van de zelf opgewekte energie in het eigen huis gebruikt kunnen worden.

Samenwerking met Green Recovery
Mijn Groene Huis heeft de samenwerking met Green Recovery uit Leusden voortgezet als leverancier van zonnepanelen. Bewoners die meedoen aan de collectieve inkoopactie kunnen gebruik maken van deze service. Green Recovery levert een goede prijs-kwaliteitverhouding, extra garanties en een goede nazorg. Voorafgaand aan een offerte komt Green recovery altijd bij de huiseigenaar thuis om het dak én de meterkast te beoordelen.

Informatiebijeenkomsten
Mijn Groene Huis organiseert informatiebijeenkomsten over zonnepanelen, de collectieve inkoopactie én de thuisbatterij. Kijk voor alle informatie en aanmelden voor de collectieve actie en bijeenkomsten op de website www.zonopzeist.nu.

Zon op Zeist