Dienstverlening RMN rondom de feestdagen in Zeist

Rond de feestdagen in december haalt RMN het huishoudelijk afval in gemeente Zeist als gebruikelijk op. Het digitale inzamelschema vindt u op de website van RMN en in de RMN app. Download de RMN-app gratis in de appstore (voor iOS en Android). Het recyclingstation aan de Zandbergenlaan is op vrijdag 24 en vrijdag 31 december zoals gebruikelijk geopend. Op verzoek van de gemeente Zeist sluit RMN wel een aantal verzamelcontainers af.

Om vandalisme te voorkomen sluit RMN rondom de feestdagen de volgende verzamelcontainers af:

  • Verzamelcontainers voorzien van een paslezer sluit RMN van maandag 27 tot donderdag 30 december van 21:00 uur tot 08:00 uur af. Op vrijdag 31 december gaan deze verzamelcontainers van 10:00 uur tot zaterdag Nieuwjaarsdag 10:00 op slot.
  • Alle openbare verzamelcontainers voor papier en textiel sluit RMN op donderdag 30 december handmatig af en deze opent RMN weer op maandag 3 januari. 
  • De bovengrondse verzamelcontainers aan de Oude Postweg in Austerlitz en aan de Savornin Lohmanlaan en de Geiserhof in Zeist haalt RMN op vrijdag 31 december tijdelijk weg en plaatst deze weer terug op maandag 3 december.
     
Afval