Jumbo opent nieuwe winkel aan Neptunuslaan in Bilthoven

Jumbo Supermarkten opent op 9 februari de deuren van haar nieuwe winkel aan Neptunuslaan 13 in Bilthoven. De nieuwe Jumbo wordt de eerste winkel in het dorp. Inwoners van Bilthoven en omgeving hebben hier binnenkort volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment.

Filiaalmanager Aldo de Voogd is trots op de nieuwe winkel en kijkt uit naar de opening: “Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om inwoners van Bilthoven volop winkelplezier te bieden. Zij hebben straks ruimschoots keuze uit het gevarieerde assortiment in de nieuwe winkel,” vertelt hij enthousiast.

Winkelen met een glimlach
De nieuwe Jumbo winkel biedt een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met de Jumbo formule, verwacht Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten. “We zijn er erg trots op dat we deze nieuwe Jumbo winkel in Bilthoven openen. We streven naar meer dan 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule met de combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro’s goedkoper. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

HEMA assortiment
In de nieuwe Jumbo winkel kunnen klanten ook terecht voor een deel van het HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

7 Zekerheden
Jumbo gelooft dat boodschappen doen leuk kan zijn en wil klanten iedere dag verrassen met de unieke Jumbo formule. Klanten kunnen daarop rekenen dankzij de 7 Zekerheden. Dit zijn 7 unieke beloften én garanties die volledig in het teken staan van de wensen van de klant. Van de belofte ‘Vers is echt vers’ tot aan de belofte ‘Service met een glimlach’: Jumbo zet graag een stapje extra. 

Enthousiaste medewerkers
De nieuwe Jumbo winkel is op zoek naar enthousiaste medewerkers. De wervingscampagne gaat nu van start. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.
 

Logo Jumbo