Oliebollen Bakker Vonk voor 3e keer Nummer 1 in Utrecht

Bakker Vonk De Echte Bakker met winkels in Bunnik en Zeist heeft een prachtig resultaat behaald bij de provinciale oliebollentest van oliebollentestonline.nl Zijn oliebollen werden als BESTE van de provincie Utrecht beoordeeld.

Bakkers en kramen uit alle provincies worden door de oliebollentestonline.nl onaangekondigd bezocht en de oliebollen worden daarna door een vakjury grondig getest. Zij constateerden dat de smaak van de oliebollen, de verdeling van de krenten en rozijnen, het vetgehalte en de kleur van de korst dik in orde zijn. Al met al zijn de oliebollen van Bakker Vonk topproducten die de 1e plaats in de provincie Utrecht meer dan verdienen.

Details perfect
De oliebol is een typisch Nederlandse specialiteit die vooral aan het eind van het jaar veel gegeten wordt. Met een dunne krokante korst en een zachte binnenkant is het een heerlijk lekkernij en ieder jaar gaat Bakker Vonk weer tijdig aan de slag om de oliebollen zo goed mogelijk te maken. Omdat het bakken van oliebollen geen dagelijkse klus is moet er ieder jaar weer geoefend worden. 

Meermaals in de prijzen
Bakker Vonk doet al enkele jaren mee met wedstrijden waar hij zich voor aanmeldt. Deze zijn van het Echte Bakkersgilde. Dit Gilde heeft productkwaliteit hoog in het vaandel staan en naast de verplichte periodieke productkeuringen organiseert het Gilde extra productcompetities. Het doel is de kwaliteit van verschillende specialiteiten waaronder de oliebollen, nog verder te verhogen. Bij deze wedstrijden scoort Vonk steevast hoog. Zo had hij in 2018 de beste oliebollen van de Randstad. In 2017 waren de oliebollen van Bakker Vonk bij de allerlaatste AD-oliebollentest, de VETARMSTE VAN NEDERLAND.  Daarna scoorde hij in 2019 de 1e plek bij de oliebollentestonline en nu in 2021 weer. De gedrevenheid van bakker Vonk en zijn team staan garant voor steevast topkwaliteit blijkt maar weer.

Verkopen
Met de beste oliebollen v.d. provincie Utrecht is Bakker Vonk helemaal klaar voor Oud en Nieuw. Bakker Vonk: “Na de Kerst gaan we er een oliebollenfeestje van maken.” De verkoopmedewerksters vinden het prachtig dat ze de kampioensoliebollen mogen verkopen en nodigen alle klanten (ook van buiten de provincie uiteraard) uit om dit buitenkansje niet te laten lopen. U vindt ons aan de Het Slot in Bunnik en in winkelcentrum De Clomp in Zeist.

Meer info over Bakker Vonk vindt u op www.bakkervonk.nl
 

Oliebollen
Fotograaf
Pixabay