Winkelcentrum De Clomp is een DekaMarkt rijker

Onlangs opende DekaMarkt zijn deuren aan De Clomp in Zeist. De winkel is één van de voormalig DEEN-filialen die door DekaMarkt is overgenomen en na een korte ombouwperiode is heropend. Samen met de nieuwe locatie in Waarland zijn dit de eerste twee winkels die de supermarktketen heeft geopend waar nu het DekaMarkt logo op de pui prijkt.

Supermarktmanager Ronald van der Hout vertelt: “Welkom bij mijn nieuwe DekaMarkt! Hier voel je het vakmanschap en zie je de aandacht voor verse, kwalitatieve en verantwoorde producten. Dit is een supermarkt met kwaliteitsvlees uit eigen slagerij, supervers brood uit eigen bakkerij en een uitgebreide versafdeling. Maar wel met de vertrouwde producten van DEEN, want heel wat van de bekende en gewaardeerde producten kom je gewoon nog tegen. Denk maar eens aan de knoflooksaus, kibbeling of ultraverse maaltijden uit de warme keuken. Ook zie je de bekende gezichten van de voormalig DEEN-collega’s gewoon nog. Kortom, het vertrouwde van D’EEN en al het voordeel van de ander! Kijk, proef en ervaar het zelf in uw nieuwe DekaMarkt!”

DekaMarkt trakteert
De komst van DekaMarkt naar Zeist gaat niet onopgemerkt voorbij.  Reversed graffiti fleurde de stoeptegels op als voorbode op de opening, tijdens de opening kregen de eerste 200 klanten een gratis bos bloemen en een dag later werden de eerste 200 klanten op een gratis appeltaart getrakteerd. Verder konden de bewoners van Zeist rekenen op een lekker appeltje voor de dorst van collega’s die met een bakfiets door Zeist heen rijden.

De supermarkt is 7 dagen per week open.

Opening Dekamarkt