VOLfest: muzikale wereldreis door de buurt

Topmusici van over de hele wereld treffen elkaar vanaf volgende maand rond de Vollenhoveflats in Zeist voor een serie bijzondere concerten, jamsessies en muzikale demonstraties. 

U maakt tijdens VOLfest kennis met muzikanten van over de hele wereld die met hun muziek de mix van culturen in Vollenhove weerspiegelen. Leer meer over instrumenten uit alle windstreken, maak een muzikale wereldreis op de exotische klanken én ontmoet mensen uit de buurt. Dit kleine maar wereldse festijn kent drie activiteiten: een serie wereldmuziekconcerten met een kleine ‘Grande Finale‘ in juni 2022, muziekdemonstraties voor kinderen op de basisschool de Dreef en gezellige jamsessies in de ‘buurt’huiskamer van MeanderOmnium. 

Iedere tweede vrijdagavond van de maand vinden de concerten plaats in het splinternieuwe wijkcentrum bij de Torenflat. Overdag geven de musici een muziekdemonstratie voor kinderen op de basisschool De Dreef en worden er aansluitend jamsessies gehouden. Het eerste concert vindt op vrijdag 15 oktober plaats en begint om 19.00 uur. De entree is gratis, maar vooraf reserveren is wel nodig als men verzekerd wil zijn van een plek. 

Kijk voor meer informatie, data en aanmelding op www.volfest.nl

Volfest