Oproep King Arthur Groep: Vrijwilligers gevraagd 

Lijkt het u leuk om iets te betekenen voor onze ouderen? King Arthur Groep zoekt vrijwilligers voor verschillende activiteiten op Ontmoetingscentrum Amersfoort (Spinetpad 2, Zielhorst)

• Vrijwillige CHAUFFEURS Het gaat om het halen en brengen van ouderen, met beginnende geheugenproblemen en dementie, naar ons ontmoetingscentrum. Wij hebben een eigen bus waar u met een gewoon rijbewijs in mag rijden. Heeft u hart voor mensen met dementie, bent u in het bezit van een rijbewijs en heeft u een paar uur in de week over? Dan bent u DE VRIJWILLIGER die wij zoeken!

• Vrijwilligers ACTIVITEITEN die het leuk vinden om voornamelijk op woensdag en vrijdag bij het Ontmoetingscentrum Amersfoort te helpen met de dagelijkse activiteiten. Na een kennismaking kunt u een aantal keer meelopen zodat we elkaar leren kennen. Vindt u het leuk om met een deelnemer in gesprek te gaan, een spelletje te doen, te knutselen of wilt u graag koken met en voor de deelnemers? Of liever helpen bij onze nieuwe projecten zoals de “de groene vingers” of de wandelclub? Bij ons mag en kan er veel.

Bent u enthousiast? Bel voor meer informatie of een kennismakingsgesprek met Nicoline of Samantha op 06-41114092. Mailen kan ook: ocamersfoort@kingarthurgroep.nl. Meer informatie over de King Arthur Groep kunt u lezen op www.kingarthurgroep.nl U bent van harte welkom en de koffie staat voor u klaar!

King Arthur Groep logo