Geslaagd Jeugdkamp Zwemclub Zeist

Jeugdkamp Zwemclub Zeist

Onlangs organiseerde de Activiteitencommissie van Zwemclub Zeist de 10e editie van het jaarlijkse Jeugdkamp. Een leuke groep van 38 deelnemers heeft volop genoten van het programma bestaande uit o.a. een toernooimiddag, discozwemmen, Levend Stratego, film, dropping en lasergamen in de bossen bij het Henschotermeer. Het nieuwe sportseizoen is bij Zwemclub Zeist goed begonnen, mede mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers. 

Fayth Bakker geeft visitekaartje af op NK Judo

Fayth Bakker

Fayth Bakker (13) uit Den Dolder stond onlangs op het NK judo tot 18 jaar (-44 kg) in Den Haag. Voor Fayth was dit de eerste keer dat zij op dit niveau mee mocht doen. Met een 7e plaats kijkt ze tevreden terug op een geweldig toernooi. Fayth hoopt zich op 9 oktober in haar eigen klasse tot 15 jaar te plaatsen voor het NK in Leek.

Jongeren geven kleur aan De Voedselbank

Graffiti op gebouw De Voedselbank

Een groepje jongeren dat deelneemt aan het Project Launch Your Future heeft afgelopen zaterdag onder de bezielende leiding van docent Lourens, een mooie maatschappelijke creatieve bijdrage aan De Voedselbank in De Bilt geleverd. De buitenkant van De Voedselbank hebben zij aan de hand van een eigen ontwerp letterlijk kleur gegeven met graffiti. Een bijdrage met maatschappelijke impact. Een verrijking voor de Voedselbank en de wijk.

Zwerfafvalrapers: meer dan 200 keer dank

Zwerfafvalrapers

Meer dan 200 inwoners van de gemeente Zeist pakken met regelmaat een afvalgrijper om de gemeente weer een stukje mooier te maken.  Ze rapen flesjes, blikjes, verpakkingen en ander zwerfafval van de straat, bij hun in de buurt of elders in de gemeente. Gezellig samen met anderen, of juist in alle rust in hun eentje. Bij het uitlaten van de hond, bij het joggen of gewoon bij een wandeling.

Fotograaf
Mel Boas

Winkelcentrum De Clomp is een DekaMarkt rijker

Opening Dekamarkt

Onlangs opende DekaMarkt zijn deuren aan De Clomp in Zeist. De winkel is één van de voormalig DEEN-filialen die door DekaMarkt is overgenomen en na een korte ombouwperiode is heropend. Samen met de nieuwe locatie in Waarland zijn dit de eerste twee winkels die de supermarktketen heeft geopend waar nu het DekaMarkt logo op de pui prijkt.

Leer de buurt beter kennen met ‘t Gilde

Wandeling Molenbosch

Gildegidsen Attie Luteijn en Henk Schmal hebben onlangs een rondleiding gegeven door Hoog Beek & Royen en het Molenbosch. De deelnemers kennen nu het kippenpaleis en brachten een bezoek aan het kleinste kerkje van Zeist! Ook de komende weken organiseert Gilde Zeist rondleidingen in en om Zeist. 

Het schema staat op de website: www.gildezeist.nl

Fotograaf
Henk Schmal